Programma

Vrijdag 29 september

We trappen de vrijdag af met een super gezellige vrijdagmiddagborrel! Vanaf 17.00 uur draait DJ Sander Uenk heerlijke plaatjes. Samen maken we er een feestje van.

De tent blijft gewoon lekker open en om 20.00 uur start het avondprogramma. De André Hazes Tribute band ‘Gewoon André’ speelt en wordt ondersteund door DJ Josh!

Een heerlijk ouderwets middag en avondje tentfeest dus!

Zaterdag 30 september

Net als vorig jaar beloofd ook de zaterdag weer een topdag te worden. De tent opent om 16.00 uur voor de biermiddag. Lekkere speciaalbiertjes drinken met (je) mate(n)!

Van 16.00 tot 17.00 uur speelt er een dweilorkest om lekker in de stemming te komen, daarna is het de beurt aan rockband Re-Level!

Voor de zaterdagavond hebben we een aantal topartiesten weten te strikken. Eerst DJ Remco, daarna maakt de Bende van Ellende er een feestje van en tot slot sluit ons lokale talent Daandk de avond af met anderhalf uur keihard stampen! Het dak eraf!

Let op: voor de zaterdagavond heb je tickets nodig. Koop ze nu!

Zondag 1 oktober

Een ouderwetse familiedag bij Wiekend Weiland. We hebben een programma voor jong en oud!

De ochtend wordt afgetrapt door het welbekende Shanty koor “De Trossen Los”. Om 13.00 uur hebben we net als vorig jaar weer een leuke kinderact geregeld. Vanaf 14.00 uur draait DJ Ruige Ronnie lekkere plaatjes en om 16.00 uur het hoogtepunt: de Grote Loterij!

Ook deze middag hebben we echt weer een topband weten te strikken, hopelijk hebben ze de banden goed opgepompt, want dan speelt de Lekke Band!

En de afsluiter van dit TOP weekend is wederom Daandk! We feesten het weekend uit!

Het hele weekend is Wiekend Weiland gratis toegankelijk. Alleen voor zaterdagavond heb je kaarten nodig.
Bestel ze nu voor € 12,50!